Käyttöehdot

Käyttöehdot

Päivtetty 29.7.2022

Verkkokauppa

JP Design Y-tunnus 3231997-2 info@jpdesign.fi

JP Design on suomalainen pienyritys, joka myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla. Tuotteet maksetaan verkkokaupassa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tällä hetkellä maksut suoritetaan Klarnan kautta. Maksutapoina on verkkopankki- ja korttimaksut, Maksa myöhemmin tai Pilko maksut. Tutustu Klarnaan täältä.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tällä hetkellä toimitustapana on Matkahuolto. Toimitamme vain kotimaahan. Toimituskulut ovat 6,90€ ellei toisin mainita. Toimitamme tilaukset postitse postipakettina. Tutustu Matkahuoltoon täältä.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 7-14 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on hyväksytyn tarjouksen jälkeen 7-14 arkipäivää. Emme vastaa Matkahuollon aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Tilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Muilla käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@jpdesign.fi. Paluuviestinä saat tarkemmat palautusohjeet. Ilmoitukseen tulee merkitä tilaajan nimi, puhelinnumero, osoite ja tilinumero sekä tilauspäivä ja tuotteen nimi. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen info@jpdesign.fi.

Kaikissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä info@jpdesign.fi