Tietoa meistä


JP Design on suomalainen pienyritys

Olemme naantalilainen perheyritys, jonka kaikki tuotteet tehdään Raisiossa, Varsinais-Suomessa. Valmistamme kaikki tuotteet laadukkaista ja kestävistä materiaaleista.

Myydyimmät tuotteemme ovat näyttävät ja kestävät talonumerot, jotka valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Valmistuotteiden lisäksi teemme myös numeroita tilaustuotteena asiakkaan toiveiden mukaan. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös erilaiset kodin sisustus- ja koriste-esineet, kuten kakku- ja leivoskyltit, yrttitikut sekä puukorit ja kukkaruukut.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme verkkokaupassa tai ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle personoitu tuote!

Meille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

JP Design on täysin suomalainen yritys. Yrityksen omistus, tuotanto ja varastointi on Suomessa. Kotimaisuudella on merkittävä rooli yrityksemme toiminnassamme ja tämän vuoksi halusimme hakea Avainlippu-merkkiä talonumeroille. JP Designin talonumerot on yrityksen myydyin tuote ja niitä on saatavana valmis- ja tilaustuotteina. Kaikki talonumerot on valmistettu kestävästä ja tyylikkäästä ruostumattomasta teräksestä.

Lue lisää Avainlippu-tunnuksestamme täältä.